Vier een kinderfeestje op de boerderij in Lutjebroek

Is uw kind binnenkort jarig en bent u op zoek naar een leuke activiteit? Is uw zoon of dochter dol op het boerderijleven en zou u daar graag iets mee doen voor zijn of haar verjaardag? Kies dan voor een kinderfeestje op de boerderij in Lutjebroek bij ’t Keetje! Wij bieden diverse arrangementen aan en doen er alles aan om het kinderfeestje van uw zoon of dochter onvergetelijk te maken!

De leukste activiteiten voor elke leeftijd

Zowel met een kinderfeestje voor jongens als voor een kinderfeestje voor meisjes kunt u bij ’t Keetje terecht. Gaat u dus een kinderfeestje organiseren in Noord-Holland? Dan heeft u bijvoorbeeld keuze uit de volgende activiteiten:

  • Appelfeestje: ga met het treintje door de boomgaard en leer alles over hoe appels groeien. Bovendien ga je samen met een begeleider aan de slag met het maken van je eigen appelflap.
  • Voetschilderen: druk jouw voetafdruk af op canvas en ga daarna aan de slag met het versieren hiervan! Natuurlijk kun je jouw schilderijtje mee naar huis nemen!
  • Seizoensknutselen: bij dit kinderfeestje op de boerderij ga je aan de slag met het versieren van je eigen taartje én maak je een creatief werkstuk dat helemaal past bij het seizoen.

Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden dan hierboven weergegeven. Neem gerust contact op om die te bespreken of wanneer u een eigen idee wilt aandragen.

Een feestelijke afsluiting van elk verjaardagsfeestje op de boerderij

Welk kind wil zijn of haar kinderfeestje nou niet eindigen met heerlijke pannenkoeken? Dat kan uiteraard ook bij ’t Keetje! Al voor €3,- per persoon genieten de kinderen bij ons van verse pannenkoeken met diverse soorten beleg.

Bent u ook nog op zoek naar een verrassende en leuke locatie om een kinderfeestje te organiseren? Bij ’t Keetje in Lutjebroek bent u aan het juiste adres voor een kinderfeestje op de boerderij. Kom gerust eens langs om onze locatie te bekijken of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw vragen te stellen. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar via 085-2081055 en nemen graag alle tijd om u verder te helpen. Natuurlijk kunt u ook een bericht achterlaten via het online contactformulier op deze website. Hierop reageren wij zo spoedig mogelijk.

Benieuwd naar ons fruit of naar de boerderij?

Kom gerust eens langs of maak een afspraak!

Contactformulier

Ons adres