Verse streekproducten van boerenlandwinkel ‘t Keetje

Houdt u van verse producten die rechtstreeks van het land komen of producten die ambachtelijk bereid zijn? ’t Keetje is een boerenlandwinkel in Lutjebroek waar u dit soort producten kunt vinden. Van maandag tot en met zaterdag kunt u bij ons terecht voor de leukste cadeaus, fijn advies en voor een lekkere lunch.

De leukste cadeaus en kerstpakketten

In onze boerderijwinkel vindt u onder meer rijkelijk gevulde fruitmanden, losse groentes en fruit, ambachtelijke appeltaarten en de leukste cadeaupakketten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pakket volledig gevuld met streekproducten? Ideaal om cadeau te geven aan een familielid, vriend of zakenrelatie. Ook wanneer u op zoek bent naar een origineel kerstcadeau voor uw personeel bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij boerenlandwinkel ’t Keetje bieden we uiteenlopende streekproducten aan. Deze ambachtelijke producten vindt u ook terug in onze cadeaupakketten. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf een cadeaupakket samen te stellen. Hierbij kunt u denken aan de volgende producten:

  • Bier
  • Mosterd
  • Meel van de molen
  • Kaas uit de buurt
  • Biologische wijn
  • Zelfgemaakte sappen
  • Nootjes en snoepjes

Boerenwinkel als uw persoonlijke supermarkt

Waar u normaal naar de Albert Heijn of Jumbo gaat voor uw boodschappen, kunt u voor de meeste producten ook bij ons terecht. Dan bent u ook nog eens verzekerd van de meest verse en ambachtelijke variant! Overigens hoeft u ook niet meer naar de supermarkt om persoonlijke zaken te regelen. Zo vindt u bij ons een oplaadpaal waar u uw OV-chipkaart op kunt laden, een brievenbus en een DHL-ophaalpunt.

U bent van harte welkom om eens langs te komen bij boerenlandwinkel ’t Keetje in Lutjebroek! Als u vooraf vragen heeft of om een andere reden met ons in contact wilt komen, kunt u ons telefonisch bereiken via 085-2081055 of een berichtje achterlaten via het online contactformulier dat u vindt op deze website. Wij helpen u graag verder.

Bekijk hier meer over onze winkel

Benieuwd naar ons fruit of naar de boerderij?

Kom gerust eens langs of maak een afspraak!

Contactformulier

Ons adres